Verhuur lokalen


Ben je op zoek naar een toffe weekendplaats vlakbij 't Stad? Dan moet je bij ons zijn!

Onze lokalen bieden slaap-, leef- en eetruimte aan maximum 30 gasten. Voor meer info en afspraken (prijzen, voorwaarden, aanwezig materiaal) kan je steeds info vragen bij onderstaand email adres.

Wij verhuren onze lokalen enkel voor weekends (van vrijdagavond tot zondagmiddag) tijdens het werkjaar. In juli en augustus worden onze lokalen nooit verhuurd.


Bereikbaarheid

Onze chiroheem is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets vanuit station Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Zuid en Hoboken-Polder (wordt niet bediend in het weekenden op feestdagen). Je kan bus 1 en 13 (afstappen aan halte "Hoboken Kioskplaats") nemen of tram 2 en 4 (afstappen aan halte "Hoboken Berkenrodelei") tot bij ons.

Onze lokalen liggen aan een grote parking dus als je met de auto of fiets komt, is er voldoende plaats om te parkeren.


Omgeving


Onze lokalen liggen achter cultuurcafé en zaal Moretus en zijn dus rustig gelegen, maar vlakbij vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd weekend.

Als je de straat uit wandelt (200 meter), ben je al in de dorpskern van Hoboken. Hier vind je alles op wandelafstand: bakkers, GB, Delhaize, slagers, nachtwinkels, cafés, pizzeria, pitazaken, apothekers, banken, frituren, enz.

Jeugdhuis JOH vind je drie straten verder. Hier kan je op vrijdagavond iets gaan drinken en op zaterdagavond gaat er altijd een feestje door.

Op 600 meter van onze lokalen ligt het prachtige Polderbos. Dit natuurgebied biedt oneindig veel mogelijkheden om te spelen en te wandelen.

Nog meer groen vind je in de parken van Hoboken op ongeveer 1 km van de chiroheem. Park Broydenborg en Park Sorghvliedt zijn ideale locaties voor een parkspel.

Ook het fort van Hoboken, fort 8, is gemakkelijk te voet te bereiken.

Tussen Park Sorghvliedt en fort 8 ligt zwembad Sorghvliedt. Hier kan je goedkoop een baantje trekken, van de glijbaan gaan of relaxen in een jacuzzi. Voor groepskortingen (vanaf 15 personen) moet je wel op voorhand reserveren. Kijk hiervoor op de site van stad Antwerpen.

Voor de meer avontuurlijke zielen onder ons is er ook een klimzaal om de hoek, genaamd Klimzaal Blok.

Ben je geïnteresseerd in het huren van onze lokalen? Neem dan gerust contact met ons op door het formulier onderaan de pagina zorgvuldig in te vullen. Vermeld er bij dat je de lokalen wilt huren.

Verhuur materiaal 


Onze Chiro heeft zowel lokalen als materiaal dat we verhuren aan een prijsje. Met deze opbrengst kunnen wij onze lokalen en materiaal dan verbeteren of herstellen. Scroll naar beneden voor meer info.


  • 4 patrouilletenten
  • 2 bakplaten
  • 1 friteuse
  • 1 warmteblazer
  • sjorhout


Voorwaarden

Voor al ons materiaal dat gehuurd wordt, gelden de volgende voorwaarden: De waarborg moet een maand op voorhand worden gestort op onze rekening met vermelding van de naam van de groep die het materiaal huurt. Rekeningnummer: 979-3390968-47. De waarborg zal twee weken na huurtijd worden teruggestort, vermindert met eventuele schade. Als een groep niet opdaagt op het afgesproken tijdstip om het materiaal in ontvangst te nemen, wordt er € 25,00 van de waarborg afgehouden, tenzij de groep dit minstens 1 week op voorhand laat weten. De huurder moet het materiaal terug geven in de staat zoals hij deze gekregen heeft en moet het behandelen zoals een goede huisvader dat zou doen:


  • Als het materiaal voor de overhandiging grondig werd gekuist, dient de huurder dit ook te doen bij teruggave. Indien niet voldoende gekuist, wordt de waarborg volledig bij gehouden.
  • Al het materiaal dat bij de overhandiging werd afgegeven, dient terug gegeven te worden.
  • Materiële schade wordt afgehouden van de waarborg.
  • Als de schade hoger oploopt dan de waarborg, dient de huurder dit te betalen.


Bij problemen met het materiaal tijdens de verhuurperiode kunt u steeds het volgend nummer bellen: Merel Ponsaers: 0471 61 40 67


Voor meer info en prijzen, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Zet er ook bij wat je wilt huren en hoeveel van het gewenste materiaal.